Skiftende sæsonmenuer

Bistro Dante tilbyder skiftende menuer baseret på sæsonens friskeste råvarer.

Lokale ingredienser

Vi lægger vægt på brugen af lokalt dyrkede og bæredygtige ingredienser.

Personlig menukonsultation

Bistro Dante tilbyder personlige konsultationer for at skræddersy menuer.

Professionel oplevelse

Bring restaurantoplevelsen hjem til kunderne med private chef-tjenester.

Private dining menu

Fra 4 personer​

ris pr kuvert 695 kr Kørsel og arbejdstillæg 1000 kr

snacks​

​Gillardeau østers med tomatsalsa

​Friteret risottokugle med citrus og parmesan

​Tærteskal med saltet tatar, trøffel og sort hvidløg

​Hjemmebag med pisket brunet smør smagt til med citrus

(serveres ad libitum til og med hovedretten).

Forret​

​Brødstegt pighvar med danske ærter, nye løg samt ærte blanquette

hovedret​

​Frilandsgris ledsaget af kantareller samt sauce marco polo​

dessert​

​Jordbær med fløde møder koldskål med kammerjunker

catering menu

Hjemmebag med pisket brunet smør smagt til med citrus (serveres ad libitum til og med hovedretten).

Pris pr kuvert 495,- Fra 20 personer.​

Forret

Let grillet laks med egen tatar hertil fynsk rygeost creme, sprød rug samt bitre salater

Hovedret

​Mørbrad af okse ledsaget af pommes Anna, spæd sommergrønt samt intens rødvinssauce

Dessert

Gateau marcel i symfoni med danske hindbær, sprød honning samt rosmarin iscreme

Firmainformation

Bistro Dante

CVR-nummer: 40758216

Møllergade 21c, 5700 svendborg

Klik her for rutevejledning

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 71 02 40 eller sende en e-mail til madsymfoni@gmail.com.