Skiftende sæsonmenuer

Bistro Dante tilbyder skiftende menuer baseret på sæsonens friskeste råvarer.

Lokale ingredienser

Vi lægger vægt på brugen af lokalt dyrkede og bæredygtige ingredienser.

Personlig menukonsultation

Bistro Dante tilbyder personlige konsultationer for at skræddersy menuer.

Professionel oplevelse

Bring restaurantoplevelsen hjem til kunderne med private chef-tjenester.

Frokost​

De fleste snacks serveres delevenlige

(Spørg venligst tjener om spørgsmål af allergier)

Vi anbefaler 3-4 serveringer til 2 personer

Kokkens favoritter 4 serveringer for 200​

Brød Serveringer​

​Hjemmebag med bagte tomater i græsk yoghurt

60 kr. ​

Fisk og skaldyr

Friteret blåmuslinger med selleriremoulade (2 stk)

50 kr. ​

​Brandade af hvid fisk med urtemayonnaise (2 STK)

60 kr. ​

Ceviche af hvid fisk med gremolata

70 kr. ​

Kød og fjerkræ

Toast med andre terrin og svampe (2 STK)

60 kr. ​

Lun trøffelvaffel med skinke og parmesan (2 stk) 

70 kr. ​

Hønse kroketter med timian og piment d'espelette (2 STK)

70 kr. ​

vegetar

Spæd grønt med rygeostcreme og rugknas 

50 kr. ​

Friteret risotto kugle med sennepsemulsion (2 STK)

70 kr. ​

Grillet asparges med fermenteret hvidløg vesterhavsost (2 STK)

70 kr. ​

Ost & sødt

3 franske oste ledsaget af kompot og knas

95 kr. ​

Mini jordbærtærter med danske jordbær (2 stk)

50 kr. ​

Mini fransk citrontærte ala ‘’Dante’’ (2 STK)

50 kr. ​

Firmainformation

Bistro Dante

CVR-nummer: 40758216

Møllergade 21c, 5700 svendborg

Klik her for rutevejledning

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 71 02 40 eller sende en e-mail til madsymfoni@gmail.com.